Categories
Psst! Tips

Dipity: Grafisk fremstilling af livestream

Min gode ven og blogkollega, Lars K. Jensen, sendte mig tidligere i dag en MSN-besked om Dipity. Det er en tjeneste på linie med Tumblr, Friendfeed og lignende tjenester, hvor du kan feede al din netaktivitet ind.

Her bliver den bare vist i en grafisk form – tidslinie – der gør det nemmere at overskue, hvad du har gjort på nettet og hvornår – og hvad dine venner foretager sig.

Og så kan man selvfølgelig embedde den på sin blog, som jeg har gjort oven for.

Categories
Software Tips

Follow-up: Nem kopiering af links i Firefox (version 3)

Jeg har tidligere skrevet om Firefox-udvidelsen CoLT, som gør det nemmere at kopiere links i Firefox som HTML-kode.

Sagen er den, at hvis du sidder på en Firefox 3 beta/alfa eller planlægger at opdatere til Firefox 3, bliver du nødt til manuelt at opdatere CoLT.

Som jeg netop har skrevet på min engelsksprogede blog, kræver Firefox 3 nemlig, at udvidelser bliver opdateret via en sikker forbindelse (https).

Heldigvis findes CoLT også på addons.mozilla.org (som nu bruger en sikker forbindelse), så derfor vil jeg opfordre til at installere den derfra:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1812

Hvis du i forvejen har CoLT installeret, burde CoLT blot blive opdateret, når du installerer den nye version. Det skete i hvert fald i min Firefox 3, så ingen grund til at afinstallere din gamle CoLT først.

…og godt nytår forresten ;-)