Categories
Software Tips

Sådan løser du problemet med opdatering til Adobe Flash 9

For nogle uger siden sad jeg og passede webmaster-postkassen på mit arbejde. Det er den mailbox, som folk skriver til, når der er problemer, eller hvis de har ris og ros.

En del mennesker skrev ind, at de havde problemer med at se vores web-tv – den sagde, at de skulle opdatere deres version af Adobe Flash til den seneste. Problem: Det havde de gjort.

Sammen med en af vores læsere/seere, fik vi det dog til at spille. Jeg fandt opskriften hos Screecast.com:

  1. Luk alle browser-vinduer
  2. Afinstallér/fjern Adobe Flash ved hjælp af Adobe Flash Player Uninstaller
  3. Genstart din computer (det er muligvis ikke nødvendigt, men en god idé!)
  4. Geninstaller Adobe Flash

Den fremgangsmåde løste problemet for alle dem, jeg var i kontakt med. Det lader altså til, at der går noget galt under den automatiske opgradering til Flash 9. Heldigvis er der en udvej, men der skiltes ikke ligefrem med den :-)

Categories
Nyheder

WordPress 2.3 + nyt tema

Ja, så fik også vi opdateret til den nyeste version af WordPress (DK).

Det betød blandt andet, at det gamle tema — "Deliciously Blue" — knækkede, da det ikke understøttede WordPress' nye taggingstruktur.

Så sammen med opgraderingen fik vi også lige et nyt tema: Mandigo. Vi håber, I synes om det :-)

Der er stadig nogle steder rundt omkring der ikke er helt oversat eller helt optimale med den nye version, men det bliver løbende rettet. Så expect nogle få glitches ;-)

Til gengæld har vi med det nye tema fået nogle lækre features. Bl.a. at du kan kollapse sidebaren eller de enkelte indlæg på siden. Det fungerer ved hjælp af knapperne til højre for hver indlægsoverskrift.