Categories
Tips

Få Twitter-mentions/-omtale af dine indlæg vist som kommentarer eller trackbacks

Har du en WordPress-blog eller -website og gerne vil vise de Twitter-opdateringer ('tweets'), der linker til dine blogindlæg eller kommentarer (i Twitter-termer kaldet 'mentions'), kan du installere udvidelsen/plugin'et Twitter Mentions As Comments (sigende navn, ikke sandt?) på din blog/website, så kører det.

I indstillingerne for plugin'et kan du vælge, om du vil have Twitter-omtalerne vist som kommentarer eller trackbacks (en indikation på dit indlæg/artikel om, at nogen har linket til det – og et link derhen, hvor det sker). Efter kort tid valgte jeg det sidste, da jeg synes, det fungerer bedst. Derudover er et Twitter-mention jo basalt set netop et trackback, og ikke en kommentar – og det mudrer hurtigt en kommentartråd, hvis nogle af kommentarerne er skrevet på Twitter og ikke på selve bloggen.

Således ser det ud som kommentarer. Ooooog som trackbacks.

Bemærk, at det herudover kan være forskelligt fra WordPress-tema til tema hvordan, trackbacks (og egentlig også kommentarer) vises.

Det smarte ved at gøre det på denne måde er, at du får dine Twitter-mentions ind i WordPress' eget kommentarsystem, hvor du kan moderere dem, som du plejer.

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

Deltag! Skriv en kommentar: