Categories
Psst! Tips

Facebook kopierer Twitter og lancerer @mention

Facebook introducerer også en @mention-funktion, som den, du kender fra Twitter. Bliver den brugt, kan du følge med i, hvem der taler om dig og om hvad.

Folk, der bruger Twitter, er vant til at svare hinanden og/eller involvere flere andre twittere ved at skrive '@den-anden-persons-profilnavn'.

facebookatmention

Den funktion blev natten til den 15. september 2009 også introduceret på Facebook. '@mention' bliver den kaldt, og den virker umiddelbart, som den velkendte Twitter-ditto.

Ved at bruge @mention, kan du sikre, at den pågældende person får en mail (notification). Altså hvis dit navn optræder i en samtale et andet sted, så får du besked om og et link til pågældende samtale. Lidt som det, du måske kender fra Facebooks billedhåndtering, hvor tag'ede personer også får besked.

Skybrud.dk's Anders Stentebjerg har lavet en lille demo-film, der viser den ultra-banale, men ikke uvæsentlige @mention funktion i praksis.

Lars K. Jensen har i Medieblogger-indlægget 'Nu kan du tagge dine venner i Facebook-opdateringer' også skrevet om den nye @mention funktion.

Deltag! Skriv en kommentar: