Dipity: Grafisk fremstilling af livestream

Min gode ven og blogkollega, Lars K. Jensen, sendte mig tidligere i dag en MSN-besked om Dipity. Det er en tjeneste på linie med Tumblr, Friendfeed og lignende tjenester, hvor du kan feede al din netaktivitet ind.

Her bliver den bare vist i en grafisk form – tidslinie – der gør det nemmere at overskue, hvad du har gjort på nettet og hvornår – og hvad dine venner foretager sig.

Og så kan man selvfølgelig embedde den på sin blog, som jeg har gjort oven for.

Forfatter: Kim Elmose

Webkommunikatør siden 1999 - blogger siden 2001. Arbejder som digital udviklingsredaktør hos Ingeniørforeningen, IDA, rådgiver og underviser i onlinekommunikation, sociale medier og privacy via Elmose Kommunikation og bloggen http://privatliv.nu

Deltag! Skriv en kommentar: