Categories
Tips

Får du heller ikke e-mails fra Facebook? Her er løsningen

De seneste dage er Facebook holdt op med at sende mig e-mails, når der sker noget nyt på Facebook — som for eksempel hvis jeg får en besked, eller hvis der bliver svaret et sted, hvor jeg har skrevet eller kommenteret noget.

Det gør det mere end almindeligt svært at følge med, og jeg tænkte egentlig, at det nok var en fejl i Facebook, som ville blive rettet.

Så faldt jeg over Mihneas tweet, hvor han skriver at Facebook har mistet alle hans indstillinger for "notifications" – altså at de alle var sat til "Off". Jeg faldt over også allisonyochims tweet, hvor hun havde samme problem.

Jeg gik derfor ind i mine indstillinger og klikkede mig ind på Noficitations og ganske rigtigt, Facebook har af uransaglige årsager sat alle mine e-mail notifications til "Off".

Så jeg måtte gå listen igennem og tænde for dem, jeg gerne vil have — og nu virker det.

Jeg fandt de to tweets om problemerne via Twitter Search. Fedt værktøj.

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

5 replies on “Får du heller ikke e-mails fra Facebook? Her er løsningen”

Lars, du tjekker jo alligevel Facebook så mange gange i løbet af dagen at det er helt ligegyldigt at få mails om det der sker. Det fylder bare op i indbakken.

Eller er jeg den eneste i hele verden der er træt af Facebook mails og har slået dem helt fra? (Det virker nemlig også til at mine medstuderende herovre ikke helt har fattet de kan slå dem fra).

Jeg vil gerne notificeres, når andre kommenterer på en statusbesked hos en af mine venner, som jeg har kommenteret med.

Men nu har jeg Gmail, så jeg bekymrer mig ikke om, at det fylder op i indbakken.

// Lars

Svar

Jeg loggede på Facebook, fik en meddelelse om at alle mine email-notification settings var nulstillede og et link til settings-siden. Blev noget forvirret, fordi de i forvejen stod på 'no mail'… jeg gider da ikke at se beskederne 2 gange…. så Mark, du er ikke helt Palle

Til Mark:
Jeg får det ikke at vide, når jeg er inde på Facebook. Hvis jeg for eksempel har lagt en kommentar på en vens statusopdatering, glider den hurtigt ud af listen. Så er det da meget rart at få en mail, når der sker noget nyt der, hvor man har været.

// Lars

Svar

Deltag! Skriv en kommentar: