Categories
Tips

Google indfører temaer på Gmail

Så sidder jeg med min Gmail åben og opdager lige pludselig, at der er ændret i designet. Jeg henter min Gmail igen for at se, om ændringerne stadig er der. Det er de, men Gmail skriver nu, at der er temaer at vælge imellem.

Og ja, som beskrevet på den officielle Gmail-blog er det nu muligt at vælge mellem 30 nye og forskellige temaer til sin Gmail.

Du skal formentlig have sat din Gmail til "English (US)" (det gør du under indstillinger), og så har du adgang til temaerne i "Settings" –> "Themes".

Opdatering: Det er ikke nødvendigt at sætte sin Gmail til engelsk (se Michaels kommentar herunder). Hvis du ikke har temaerne endnu, må du væbne dig med tilmådighed, indtil Google får dem rullet ud.

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan du kan gøre din Gmail stinkende lækker, men det kræver, at du installerer en Firefox-udvidelse lokalt på din computer. Disse temaer ligger online hos Gmail og følger dig derfor rundt omkring.

Til de nysgerrige kan jeg nævnt, at jeg har valgt temaet "Minimalist", men overvejer at afprøve "Night Shade" :-)

Temaerne er endnu ikke udrullet til alle Gmail-brugere, så udvis tålmodighed :-)

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

1 reply on “Google indfører temaer på Gmail”

Deltag! Skriv en kommentar: