Categories
Tips

Sådan gør du din Google Calendar stinkende lækker

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan, du gør din Gmail stinkende lækker. Nu er tiden kommet til Google Calendar.

Hos Ryan på CybernetNews.com ser jeg, at der er kommet et lignende design til Google Calendar, så det matcher din Gmail.

Det kræver, som med Gmail Redesigned, at du har Stylish-udvidelsen installeret i din Firefox-browser. Har du det, kan du tilføje Google Calendar Redesigned-designet, og så får du et udseende, som du kan se nedenfor. Klik på billedet for at se det i en større udgave.

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

3 replies on “Sådan gør du din Google Calendar stinkende lækker”

Nu er det ikke lige specifikt relateret til blog-indlægget… men nu du omtaler Google Calendar – har du så en ide om hvorfor jeg ikke kan bruge Firefox til at åbne den? Jeg får bare en "siden kunne ikke hentes – Cirkulær omdirrigeringsnøgle. Firefox har opdaget at serveren henviser forespørgelsen for denne adresse på en måde så den aldrig vil blive færdig."
Er lidt irriterende. Især nu hvor jeg er skiftet fuldblods til Firefox og er blevet ganske forelsket i den… så bliver man alligevel nød til at have IE liggende til kalender etc.

Hej Kristoffer

Prøv evt. at refreshe med CTRL+F5 eller rydde Firefox' cache med CTRL+SHIFT+DEL. Det kan være et cache-issue. Politiken.dk har gjort det et par gange med mig…

// Lars

Svar

Deltag! Skriv en kommentar: