Categories
Software Tips

Liveblogging værktøj Part II : Træerne vokser ikke ind i Himmelen

På den fremragende gruppeblog E-Media Tidbits fra Poynter Institute of Journalism har Kim Pearson et indlæg om både fordelene men også bagdelene ved Cover It Live , som jeg skrev om i den forrige post.

Der har øjensynlig været stabilitetsproblemer ved flere lejligheder, skriver Pearson og opregner de seneste store sager.

I øvrigt er der et andet liveblogging-tool undervejs baseret på Django – platformen, der jo er open source, og integreret med Twitter. Det bør vi måske tjekke ud også, hvis ikke der er nogen derude allerede som har prøvet det .

By Kim Elmose

Webkommunikatør siden 1999 - blogger siden 2001. Arbejder som digital udviklingsredaktør hos Ingeniørforeningen, IDA, rådgiver og underviser i onlinekommunikation, sociale medier og privacy via Elmose Kommunikation og bloggen http://privatliv.nu

1 reply on “Liveblogging værktøj Part II : Træerne vokser ikke ind i Himmelen”

Uuh, Django – det er jo det, meget af Rob Curleys (Washingtonpost.com) halløj er bygget i.

Curleys rødder tilbage i Kansas (Dan Cox og de andre Lawrence Journal-World folk) udvikler jo også primært i det og vinder for tiden den ene pris efter den anden.

Så et live-blogging-tool i Django lyder bestemt også spændende.

Deltag! Skriv en kommentar: