Categories
Tips

Flock People — din nye bedste ven på nettet

Den sociale browser Flock vender stærkt tilbage i version 1.0. "People Sidebar" er den helt store nyhed. [Læs mere]

Bruger du Facebook? Bruger du Flickr?

Hvis ja, så bør du seriøst overveje Flock-browseren, som nu er kommet i version 1.0.

Jeg har tidligere udtrykt min noget nær uforbeholdne glæde over Flock, og man bliver ikke skuffet med version 1.0.

Jeg har også delt ud af min begejstring for Flock 1.0 på min ByteMe-blog, og jeg vil fremhæve det samme her, som jeg gjorde der: People Sidebar. (Læs mit indlæg på ByteMe for at læse mere om People)

Jo mere jeg bruger Facebook (og jo flere gruppe- og applikations-invitationer jeg får), desto større gavn har jeg af People. Den fortæller mig, når mine venner har opdateret deres profil, og fortæller mig diskret når nogle vil være venner med mig, har skrevet mig en besked, har "poket" mig, har inviteret mig til en gruppe eller inviteret mig til et arrangement.

Flock-folkene har virkelig forstået, hvordan den kage skal skæres — stor thumb up herfra!

Se et billede af min People sidebar i aktion.

Igen skal jeg lige nævne, at Flock bygger på Mozillas Firefox og derfor formentlig også understøtter alle Firefox-udvidelser derude. Jeg har endnu ikke løbet panden mod muren. Men jeg kan selvfølgelig ikke garantere…

Så alt dette bare for at sige: Prøv Flock 1.0, især hvis du hænger ud på sociale tjenester (som fx YouTube, Flickr, Facebook, del.icio.us, Twitter, …) som Flock er plug'et direkte ind i.

Du kan faktisk styre showet fra ét sted: Din browser. Din SOCIALE browser ;-)

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

Deltag! Skriv en kommentar: