Categories
Psst!

Karrierevalg: Netjournalist

I går mandag den 5. november 2007 var jeg en tur i Århus for at fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at være netjournalist og fortælle lidt om de værktøjer, jeg bruger og de kompetencer, der har.

Til de interesserede, har jeg lagt min præsentation op. Den giver nok bedre mening, hvis man har mine ord til at akkompagnere den, men hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at maile mig :-)

I går mandag den 5. november 2007 var jeg en tur i Århus for at fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at være netjournalist og fortælle lidt om de værktøjer, jeg bruger og de kompetencer, der har.

Til de interesserede, har jeg lagt min præsentation op. Den giver nok bedre mening, hvis man har mine ord til at akkompagnere den, men hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at maile mig :-)

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

1 reply on “Karrierevalg: Netjournalist”

Deltag! Skriv en kommentar: