Categories
Guides

Guides til WordPress (.com/.org)

Sådan opretter du dig på WordPress.com og installerer din egen WordPress-blog. [Læs mere]

I forbindelse med mit forrige indlæg om, at vi nu også vil bringe PDF-guides, kom jeg i tanke om, at jeg på et tidspunkt har lavet guides til, hvordan du opretter dig på WordPress.com og hvordan du installerer din egen WordPress-blog på din hjemmeside/domæne.

Anledningen til disse guide var mit 7. semesters-speciale på Journalisthøjskolen, hvor jeg lavede opgave om corporate blogging.

Læs mine guides her.

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

1 reply on “Guides til WordPress (.com/.org)”

Deltag! Skriv en kommentar: