Categories
Tips

Sådan får du dine blogindlæg trukket ind på Facebook som noter

Hvis du gerne vil eksponere endnu flere for dine blogindlæg, er Facebook en oplagt platform. Se her, hvordan du kan trække dine blogindlæg ind på det sociale netværk.

Min gode ven, Jeppe Kabell, har skrevet til mig for at spørge, hvordan jeg får mine blogindlæg fra Medieblogger trukket ind på Facebook, som noter, så folk også kan læse og kommentere indlæggene der.

Og det vil jeg da gerne dele med Jeppe og alle jer andre, derfor dette indlæg :-)

Det er faktisk ret simpelt:

  1. Gå til din Facebook-profil
  2. Under feltet, hvor du kan opdatere din status og poste links, er der en stor "Share"-knap. Under den er der et "Options"-link med et forstørrelsesglas ved siden af. Klik her.
  3. Klik nu på det "Settings"-link, der kom frem til højre, med et tandhjul ved siden af.
  4. Her kan du integrere forskellige tjenester med Facebook, blandt andet YouTube og Flickr.
  5. Klik på "Blog/RSS"
  6. Her kan du tilføje RSS-feedet fra din blog. Bemærk, at vælge et feed specifikt for dig, hvis det er en blog, hvor der er flere forfattere.
  7. Gem indstillingerne

Nu vil Facebook løbende tjekke for nye indlæg på det RSS-feed. Du kan selv fremskynde processen ved, når du har skrevet et nyt indlæg, at åbne "Settings" (samme metode som beskrevet ovenfor), klikke "Blog/RSS" og derefter "Update Now".

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

9 replies on “Sådan får du dine blogindlæg trukket ind på Facebook som noter”

Hej Emilie

Du skal være opmærksom på, at du kommenterer på en artikel fra juli 2009. Der er sket meget med såvel Facebook som WordPress siden dengang. Derfor har Facebook formentlig fjernet den funktionalitet, som min artikel beskriver.

Hvis du vil have links til dine blogindlæg postet automatisk på Facebook, kan du formentlig bruge en udvidelse som Jetpack – der er lavet af de samme, der står bag WordPress.

Jeg har skrevet lidt om Jetpack her:
http://onlineminds.dk/2015/03/06/jetpack-et-power-house-til-din-wordpress-blog/

Bedste hilsner
// Lars

Svar

Deltag! Skriv en kommentar: