Categories
Software Tips

Hold nemt styr på flere Twitterkonti

Hvis du er journalist eller kommunikationsmedarbejder, der bestyrer flere Twitterkonti og desuden ikke nødvendigvis sidder ved den samme computer hver dag (og derfor ikke kan bruge desktopklienter som Twirhl, Tweetdeck eller Seesmic ), er Hootsuite et udmærket værktøj til dig.

Det er nemt , webbaseret værktøj, hvor du logger ind og skriver i et felt som på Twitters webbrugerflade.

Skriv dit tweet i skrivefeltet og vælg hvor mange kontis det skal ud på.
Skriv dit tweet i skrivefeltet og vælg hvor mange kontis det skal ud på.

Imidlertid kan du ved at hakke de enkelte kontis poste samme tweet på flere forskellige konti – eksempelvis hvis du på dit medie har en konto for fx breaking news og en for indland .

Desuden har du muligheden for at tidsindstille dit tweet, så det bliver publiseret på et senere tidspunkt. Endvidere kan du – hvis du har en blog – tilknytte dit feed til Hootsuite og på den måde poste til bloggen fra webtjenesten.

Hootsuite er indrettet til at blive brugt af teams, fordi du kan tilknytte flere brugere til at have adgang til at poste på de forskellige Twitter-konti.

Du har de samme funktionaliteter som på Twitters webudgave: svar og direkte beskeder .

By Kim Elmose

Webkommunikatør siden 1999 - blogger siden 2001. Arbejder som digital udviklingsredaktør hos Ingeniørforeningen, IDA, rådgiver og underviser i onlinekommunikation, sociale medier og privacy via Elmose Kommunikation og bloggen http://privatliv.nu

Deltag! Skriv en kommentar: