Categories
Tips

Google vil hjælpe dig mod de der piiiiinlige e-mails, du ville ønske, du ikke havde sendt

De fleste af os kender det nok.

Uden at jeg skal udlevere mig selv, så er alkohol og computerbrug en rigtig dårlig idé, der af og til resulterer i, at man får sendt en eller flere e-mails, som man måske ikke liiiiiiige havde sendt, hvis man var ved sine fulde fem den skæbnesvangre weekend-nat.

Men brugere af Googles mailsystem Gmail har nu ikke længere noget at frygte. Netop til situationer som disse lancerer Gmail nu 'Mail Goggles'-funktionen, som du kan læse mere om på Gmail-bloggen.

Udfordringen, som skal forhindre os stakkels dødelige i at gøre noget, vi fortryder går kort fortalt ud på, at brugeren skal løse nogle matematikopgaver, inden mailen bliver sendt. Brugeren kan indstille, hvornår på ugen 'Mail Googles' skal være aktivt.

Den nye feature er en del af Gmail Labs, som er diverse små tweaks til Gmail, som man kan slå til eller fra og i visse tilfælde konfigurere.

Det er endnu uvist, om Google Android vil indeholde en lignende feature til mobiltelefonen ;-)

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

1 reply on “Google vil hjælpe dig mod de der piiiiinlige e-mails, du ville ønske, du ikke havde sendt”

Deltag! Skriv en kommentar: