Categories
Software Tips

Shareaholic: Én indgang til flere sociale tjenester

Er du et netværksmenneske anno 2008 bruger du sikkert flere tjenester: Du er til stede på del.icio.us , digg , Friendfeed , Pownce , Twitter, Tumblr og Facebook .

Imidlertid er der ved at være trængsel i værktøjslinien i din browser – fx. Firefox . Der er simpelthen ikke plads til knapperne fra de forskellige tjenester, som du bruger – og som du gerne vil have liggende i browseren for hurtigt at kunne dele indholdet.

Svaret er måske Shareaholic .

Det er et tilføjelsesprogram – add-on – som du installerer i din browser, hvis du bruger Firefox, Flock eller Songbird (kombineret Media Player og browser).

Klik et sted og dele-mulighederne  folder sig ud

Surfer du forbi en side, som du ønsker at gemme, klikker du blot på det grønne symbol i browseren – og en række muligheder folder sig ud. Lidt lige som når man bruger bogmærkefunktioner på blogs eller artikler på netaviser.

Vælg den tjeneste, som du vil dele linket på – og vupti, du ryger videre og kan gemme linket. Nemt og bekvemt.

By Kim Elmose

Webkommunikatør siden 1999 - blogger siden 2001. Arbejder som digital udviklingsredaktør hos Ingeniørforeningen, IDA, rådgiver og underviser i onlinekommunikation, sociale medier og privacy via Elmose Kommunikation og bloggen http://privatliv.nu

Deltag! Skriv en kommentar: