Karrierevalg: Netjournalist

I går mandag den 5. november 2007 var jeg en tur i Århus for at fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at være netjournalist og fortælle lidt om de værktøjer, jeg bruger og de kompetencer, der har.

Til de interesserede, har jeg lagt min præsentation op. Den giver nok bedre mening, hvis man har mine ord til at akkompagnere den, men hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at maile mig :-)

I går mandag den 5. november 2007 var jeg en tur i Århus for at fortælle lidt om, hvorfor jeg har valgt at være netjournalist og fortælle lidt om de værktøjer, jeg bruger og de kompetencer, der har.

Til de interesserede, har jeg lagt min præsentation op. Den giver nok bedre mening, hvis man har mine ord til at akkompagnere den, men hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at maile mig :-)

Forfatter: Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist men arbejder mere med web-udvikling og brugeroplevelse. @larskjensen på Twitter.

En mening om “Karrierevalg: Netjournalist”

Deltag! Skriv en kommentar: