Categories
Nyheder

WordPress 2.3 + nyt tema

Puha. Så er der opgraderet til WordPress 2.3. Det betyder lidt ændringer her på sitet. [Læs mere]

Ja, så fik også vi opdateret til den nyeste version af WordPress (DK).

Det betød blandt andet, at det gamle tema — "Deliciously Blue" — knækkede, da det ikke understøttede WordPress' nye taggingstruktur.

Så sammen med opgraderingen fik vi også lige et nyt tema: Mandigo. Vi håber, I synes om det :-)

Der er stadig nogle steder rundt omkring der ikke er helt oversat eller helt optimale med den nye version, men det bliver løbende rettet. Så expect nogle få glitches ;-)

Til gengæld har vi med det nye tema fået nogle lækre features. Bl.a. at du kan kollapse sidebaren eller de enkelte indlæg på siden. Det fungerer ved hjælp af knapperne til højre for hver indlægsoverskrift.

By Lars K Jensen

Lars er uddannet journalist og arbejder nu med udviklingsprocesser og redaktionel udvikling. Han skriver blandt andet på Medieblogger. Følg ham på Twitter: @larskjensen.

3 replies on “WordPress 2.3 + nyt tema”

Ja – det er et superlækkert tema… Sidder selv og leger med det; skal liii-ige have lavet en ny pæn topgrafik og rettet lidt hist og pist… Det har jeg gjort før – men Mandigo er det første tema jeg ikke er blevet træt af allerede inden jeg havde forsøgt at offentliggøre det ;)

En af de bedste ting ved Mandigo — synes jeg — er, at man kan foretage så mange indstillinger. Det sparer helt sikkert en for en del kodehacks ;-)

// Lars

Svar

Deltag! Skriv en kommentar: